Uitleg stappenplan voor bedrijven en zzp’ers

We begeleiden je graag door het proces om jou of de medewerkers van je bedrijf klaar te maken voor het volgen van de GPI

1

Stappenplan lezen (deze pagina)

Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers of jijzelf als zzp’er een GPI kan volgen? En hoe werkt het beheren van de kandidaten precies? Dat willen we je graag duidelijk maken door middel van dit stappenplan. Je medewerkers kunnen daarna direct aan de slag. Het is altijd mogelijk om tijdens het doorlopen van het stappenplan tussen de stappen te wisselen.

2

Bedrijfsaccount aanmaken | inloggen

Om te kunnen beginnen moet je inloggen in je bedrijfsaccount. Heb je die nog niet? Dan kun je die gemakkelijk en snel aanmaken in deze stap. Ben je zzp’er, dan is het belangrijk om bovenin in het registratieformulier 'Ik ben zzp'er of bedrijfscontactpersoon die zelf een GPI wil maken.' aan te vinken.

3

Kandidaten toevoegen

In deze stap kun je als bedrijf kandidaten toevoegen. Dit is nodig om kandidaten een GPI-uitnodiging te kunnen sturen. Als zzp’er ben je automatisch toegevoegd als kandidaat binnen je eigen bedrijf. Je kunt kandidaten handmatig of via een importbestand toevoegen in deze stap. Ook kun je kandidaten aan groepen koppelen. Daarmee maak je het uitnodigen in de laatste stap gemakkelijker.

4

Inlogcodes kopen

Je hebt inlogcodes nodig om GPI-uitnodigingen te kunnen versturen naar de door jou toegevoegde kandidaten (of naar jezelf wanneer je zzp’er bent). In deze stap kun je direct inlogcodes kopen via iDEAL/Creditcard of bestellen op factuur.

5

Kandidaten uitnodigen

In deze laatste stap kun je de kandidaten uitnodigen voor een GPI naar keuze. Als zzp’er moet je jezelf uitnodigen (via het bedrijfsprofiel). In je kandidatenprofiel kun je daarna de GPI maken.