Beste GPI-beheerder, alle GPI-certificaten behaald tussen 21-9-20 en 22-12-20 hebben een nieuwe vervaldatum gekregen tot 22-12-2021. Voor meer informatie, klik hier

Inlogcodes

In het menu hieronder vind je veelgestelde vragen en antwoorden over het kopen van inlogcode(s) en de werking van de GPI. Weet je niet welke poortinstructie je nodig hebt? Neem dan contact op met je opdracht- of werkgever. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Op het moment dat je een inlogcode hebt aangeschaft, wordt deze in je account aan je saldo toegevoegd. Vanuit je bedrijfsomgeving vind je de inlogcodes op de pagina ‘Inlogcodes’. Als kandidaat zie je de inlogcodes onderaan de 'Mijn overzicht' pagina.

Het zijn geen daadwerkelijke codes (geen cijferreeks) en je hoeft voordat je wilt beginnen met de instructie ook nergens een code in te voeren. Op het moment dat je start met de toets wordt op de achtergrond een code van je tegoed af geschreven. Bij het uitnodigen van een kandidaat wordt er automatisch een inlogcode van je saldo afgeschreven.