Inlogcodes

In het menu hieronder vind je veelgestelde vragen en antwoorden over het kopen van inlogcode(s) en de werking van de GPI. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Op het moment dat je een inlogcode hebt aangeschaft, wordt deze in je account aan je saldo toegevoegd. Vanuit je bedrijfsomgeving vind je de inlogcodes onder het kopje 'Overig' en ‘Inlogcodes’. Als kandidaat zie je de inlogcodes onderaan de pagina 'Mijn overzicht'.

Het zijn geen daadwerkelijke codes (geen cijferreeks) en je hoeft voordat je wilt beginnen met de instructie ook nergens een code in te voeren. Op het moment dat je start met de toets wordt op de achtergrond een code van je tegoed af geschreven. Bij het uitnodigen van een kandidaat wordt er automatisch een inlogcode van je saldo afgeschreven.

Vanaf 12 inlogcodes krijg je, als bedrijf, de mogelijkheid op rekening te betalen. Dit moet eerst goedgekeurd worden voordat je de inlogcodes toegekend krijgt. Dit duurt maximaal 48 uur (op werkdagen).

Ja, je krijgt altijd een factuur per e-mail. Als je bij ons als bedrijf bent geregistreerd, dan vind je de facturen ook terug in je account onder 'Overig' en 'Facturen'.

Neem contact op met onze klantenservice via support@explainsafe.nl. Vermeld het e-mailadres waarmee je inlogt in het GPI-account en voeg een betaalspecificatie bij van de handmatige overboeking.

De geldigheid van een inlogcode is één jaar (12 maanden). Daarna verloopt de code en kan deze niet meer worden gebruikt.

Met één inlogcode (of uitnodiging) heb je drie pogingen om de toets te maken. Voordat de toets start, bekijk je de GPI-instructie, bestaande uit filmpjes en vragen. Dit kun je zo vaak doen als je wilt.

Een inlogcode is nodig om de GPI te maken of om een uitnodiging te versturen. Met één uitnodiging (of inlogcode) heeft een kandidaat drie pogingen om de GPI-toets te behalen.

Een inlogcode kost 8,75 euro exclusief btw. Met één inlogcode heeft een kandidaat drie mogelijkheden om de toets te behalen.

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om de inlogcodes op het bedrijfsaccount automatisch op te waarderen. Op deze manier is het saldo van je actieve inlogcodes altijd toereikend om een gehele groep kandidaten uit te nodigen, en heb je als bedrijfsbeheerder geen omkijken meer naar het aankoopproces.

Hoe activeer je deze functie?
De voorwaarden voor het automatisch opwaarderen van inlogcodes zijn:
- Het bedrijfsaccount heeft tenminste 10 kandidaten of het bedrijf is lid van de Governance Code Bouw;
- In het verleden is er tenminste één bestelling op factuur geplaatst en door ons goedgekeurd.

Als aan deze voorwaarden is voldaan, dan zal het kopje ‘Automatisch inlogcodes opwaarderen’ zichtbaar worden onderaan de webpagina ‘Bedrijfsgegevens’.

Extra voorwaarden
Zet het vinkje aan en stel het minimale aantal actieve inlogcodes en maximale aantal actieve inlogcodes in:
- Het minimale aantal actieve inlogcodes in het veld ‘Minimale aantal actieve inlogcodes’ is 10;
- Het maximale aantal actieve inlogcodes in het veld ‘Maximale aantal actieve inlogcodes’ is 1000;
- Het minimale aantal inlogcodes mag nooit hoger zijn dan het maximum aantal inlogcodes.
Wil je toch een hoger aantal inlogcodes kunnen instellen? Neem dan hier contact op met Customer Support;
contact op met Customer Support.

LET OP: Houd er rekening mee dat de aangeschafte inlogcodes na één jaar (12 maanden) verlopen!