GPI Infra_Archief

Klik op ‘Start de GPI’ om de GPI te starten. Meer informatie over de GPI Installatie vind je hieronder bij ‘Hoe werkt het?’

Start de GPI

Inlogcode(s) kopen

Om de GPI te kunnen doen en het certificaat te behalen heb je een inlogcode nodig. Deze krijg je van je werkgever of je bestelt ze via onderstaande knop.

Koop inlogcode(s)

Hoe werkt het?

U gaat eerst de GPI Infra bekijken.

De GPI duurt ongeveer 13 minuten en bestaat uit video en animatiefragmenten, die worden afgewisseld met oefenvragen. Deze vragen zijn bedoeld om te kijken wat u al weet en om u te helpen na te denken over veilig werken. Ze tellen niet mee voor uw resultaat. U kunt deze instructie zo vaak bekijken als u wilt.

Daarna volgt de toets. De toets heeft 10 vragen. Als u minimaal 8 vragen goed hebt beantwoord, heeft u de GPI behaald. Het certificaat is 1 jaar geldig.
Als u minder dan 8 vragen goed hebt beantwoord, moet u de instructie en toets opnieuw volgen. De instructie kunt u zo vaak bekijken als u wilt. De toets kunt u drie keer doen met één inlogcode.

U kunt bij het beantwoorden van de oefen- en toetsvragen vragen open laten door ze te markeren. Zo kunt u later via het vragenoverzicht teruggaan naar deze vragen om ze alsnog te beantwoorden.

In totaal (inclusief registratie, instructie en toets) bent u ongeveer 25 minuten kwijt.

Voorbeeldtoets

Maak deze voorbeeldtoets zodat u kunt oefenen voor de echte toets. Kies eerst een taal voor de voorbeeldtoets. U kunt een vraag open laten door deze te markeren.Via het vragenoverzicht kunt u deze later alsnog beantwoorden.

Selecteer een taal voor de voorbeeldtoets:

Let op: de voorbeeldtoets bevat geen feedback (of u de vraag goed of fout heeft).