GPI Infra_Archief

Hieronder leggen we uit hoe de GPI werkt.

Start de GPI

Webshop

Om de poortinstructie te kunnen doorlopen en het certificaat te behalen heb je een inlogcode nodig. Deze krijg je van je werkgever of je bestelt ze via de webshop.

Ga naar de webshop

Hoe werkt het?

U gaat eerst de GPI Infra bekijken.

De GPI duurt ongeveer 13 minuten en bestaat uit video en animatiefragmenten, die worden afgewisseld met oefenvragen. Deze vragen zijn bedoeld om te kijken wat u al weet en om u te helpen na te denken over veilig werken. Ze tellen niet mee voor uw resultaat. U kunt deze instructie zo vaak bekijken als u wilt.

Daarna volgt de toets. De toets heeft 10 vragen. Als u minimaal 8 vragen goed hebt beantwoord, heeft u de GPI behaald. Het certificaat is 1 jaar geldig.
Als u minder dan 8 vragen goed hebt beantwoord, moet u de instructie en toets opnieuw volgen. De instructie kunt u zo vaak bekijken als u wilt. De toets kunt u drie keer doen met één inlogcode.

U kunt bij het beantwoorden van de oefen- en toetsvragen vragen open laten door ze te markeren. Zo kunt u later via het vragenoverzicht teruggaan naar deze vragen om ze alsnog te beantwoorden.

In totaal (inclusief registratie, instructie en toets) bent u ongeveer 25 minuten kwijt.

Voorbeeldtoets

Maak deze voorbeeldtoets zodat u kunt oefenen voor de echte toets. Kies eerst een taal voor de voorbeeldtoets. U kunt een vraag open laten door deze te markeren.Via het vragenoverzicht kunt u deze later alsnog beantwoorden.

Selecteer een taal voor de voorbeeldtoets:

Let op: de voorbeeldtoets bevat geen feedback (of u de vraag goed of fout heeft).